!!!NIEUWSFLASH!!!

Met de introductie van onze website willen wij in de eerste plaats U als klant een nog betere dienstverlening bieden. Door de toenemende groei van dit medium en de enorme hoeveelheid gegevens dewelke op het internet ter beschikking gesteld worden, wil Van Peteghem Bouwmaterialen er naar trachten om de informatie, dewelke voor u als bouwer, verbouwer of professionele belangrijk is, op een overzichtelijke manier te presenteren.

Deze website is opgevat als een aanvullende interactieve catalogus waar u door kunt bladeren om op een geordende manier kennis te maken met de belangrijkste evoluties en producten uit de bouw- en tegelwereld, waarbij wij graag verwijzen naar de websites van onze fabrikanten en leveranciers. Tevens bieden wij u de mogelijkheid op zoek te gaan naar ons professioneel cliŽnteel.

De bedoeling van deze site is niet om reeds bestaande informatie te gaan kopiŽren doch wel om u beter te informeren en u op de hoogte te houden van de laatste evoluties alsook de acties die lopen in ons bedrijf.

Het team van Bouwmaterialen Van Peteghem wenst u een boeiende elektronische zoektocht alsook een educatieve reis in de bouwwereld.

                                                                                                       Eric & Kristin.